ПОРТАЛ
6 вересня 2011, 12:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Шполянська влада мобілізує всі служби на впорядкування об’єктів торгівлі

Шполянська влада мобілізує всі служби на впорядкування об’єктів торгівлі

Першочерговим невідкладним завданням є ліквідація всіх наявних «тіньових схем» у сфері реалізації хліба. Про це йшлося під час нарад голови Шполянської райдержадміністрації Сергія Струка з керівниками контролюючих та силових органів району.

Зокрема, було проаналізовано стан роботи робочої групи з питань моніторингу споживчого ринку району, яка щодня здійснює моніторингові дослідження реалізації продовольчих товарів на об’єктах торгівлі міста та насичення їх продукцією власного виробництва, стан взаємодії між підприємствами району та суб’єктами торгівлі в частині збільшення питомої ваги продукції власного виробництва у загальному обсязі реалізації товарів. Важливим завданням цієї роботи є насичення об’єктів торгівлі соціальним хлібом, який прямо постачається з виробництва без посередників, наявність відповідної документації, санітарних паспортів на транспорт, що перевозить продукцію, санітарних книжок водіїв тощо.

На всіх підприємців, котрі вдаються до порушень законодавства в цій сфері, постійно накладаються штрафи. «Ми всі маємо розуміти, що це - наші податки, джерела для розвитку соціальної сфери, це, в першу чергу – збереження 160-ти робочих місць на місцевому хлібзаводі, це – якісний продукт для наших жителів, - наголосив під час нарад Сергій Михайлович, - Над цим і надалі посилено працюємо, щоб не допускати більше умов для розвитку «тіньових схем» на території Шполянського району». Про це повідомляють у Шполянській райдержадміністрації.