ПОРТАЛ
9 вересня 2011, 13:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Врожаї овочів і фруктів б’ють рекорди

Врожаї овочів і фруктів б’ють рекорди

Врожаї овочів і фруктів б’ють рекорди. Попри аномальну спеку та дощі, цьогоріч їх аграрії виростили більше, ніж за останні кілька років.

Цього року на добрий урожай ніхто й не сподівався. Погода від початку не балувала. То аномальна спека дошкуляла, то заливали дощі. Попри песимістичні прогнози городина вродила на славу. Це рекордний урожай за останні кілька років. У фермерському господарстві «Ромашка», що на Золотоніщині, з раннього ранку та до пізнього вечора всі в полі. Тут господарює велика родин Кім. Вони спеціалізуються на вирощуванні овочів. Під картоплею, морквою, буряками, цибулею, перцем і баклажанами 50 гектарів. За всім ретельний догляд.

Надія Кім, фермерське господарство «Ромашка»: «Наше фермерское хозяйство выращивает экологически чистую продукцию. Так как мы работаем с закрытыми учреждениями: это садики, больницы. Нашу продукцию постоянно проверяют и санстанция, и ветслужба нашей области».

Урожай городини цього року особливо тішить родину фермерів. Із 1 куща солодкого перцю збирають до 25 кг. Вродила і цибуля. У фермерському господарстві «Ромашка» вага плодів до 300 грамів. Трапляються і цибулини-гіганти, що важать до кілограма. Самотужки зібрати дари осені родина Кім не в силах. Тож вони активно співпрацюють із центром зайнятості. Надають робочі місця безробітним. Свою продукцію самотужки фермери і реалізують. Їхні овочі споживають три райони – Золотоніський, Драбівський і Канівський.

Надія Кім, фермерське господарство «Ромашка»: «Приглашаем всех, кто нас видит, если хотите приобрести экологически чистую продукцию, пожалуйста, приезжайте к нам и покупайте».

За матеріалами:  www.vikka.ck.ua