ПОРТАЛ
6 травня 2014, 16:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащани мають змогу долучитися до проекту розвитку малих міст

Жителі області мають змогу взяти участь у ІІ етапі проекту «Інновації, інформація, розвиток. Розширення співпраці та підвищення інвестиційної привабливості малих міст України». Його реалізують Агентство розвитку вроцлавської агломерації та Центр європейської співпраці (Польща) спільно з Поліським фондом регіональних та міжнародних досліджень. Про це порталу «Діловий регіон» розповів керівник Черкаського регіонального центру інвестицій та розвитку Дмитро Виноградов.

- Цільова аудиторія проекту - представники місцевого самоврядування та адміністрацій з малих міст (з населенням до 50 тисяч мешканців) та суб’єктів вищого рівня, інституцій обслуговування бізнесу, професійні обов’язки яких пов’язані з питаннями інвестиційного розвитку, - зазначає Дмитро Виноградов.

Проект надасть можливість підвищити свій рівень фахівцям, яких оберуть для участі у навчальних, інформаційних та представницьких заходах, що проводитимуть в Україні та Польщі. Найкращі з них з тижневим навчальним візитом побувають у Польщу.

Крім того, заплановано реалізацію 5 проектів на місцевому рівні, обсяг і характер яких буде диференційованим та залежатиме від самих учасників проекту.

Проект частково фінансується з коштів Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми „Польська допомога для розвитку 2014”.

Довідково:

Малими містами називають ті, населення яких не перевищує 50 тис. осіб. На сьогодні в межах Черкаської області є 13 малих міст або 1,5 % від загальної кількості населених пунктів регіону. В них проживає близько 221,5 тис. осіб, що становить майже 16,7 % населення області.

За докладнішою інформацією щодо участі у проекті можна звертатися за електронними адресами:

Агентство розвитку вроцлавської агломерації (Марцін Сервета)- [email protected]

Центр європейської співпраці (Маркіян Желяк) [email protected]

Поліський фонд регіональних та міжнародних досліджень (Геннадій Максак) [email protected]