ПОРТАЛ
11 червня 2014, 14:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський харчопром зменшив виробництво

Виробництво харчових продуктів та напоїв за січень–квітень на Черкащині зменшилося на 5,4%. Такими є результати у порівнянні з відповідним періодом минулого року, - інформують у головному управлінні статистики в Черкаській області.

Найбільше скоротився випуск маргарину та жирів харчових – на 76%, спредів та сумішей жирових – на 62%, риби солоної, крім оселедців – на 48%, м'яса свиней свіжого та охолодженого – на 45%, риби копченої – на 40%, риби консервованої – на 39%, м'яса свійської птиці замороженого – на 28%, сирів жирних – на 25%, овочів консервованих натуральних – на 24%, круп – на 21%, сиру свіжого неферментованого – на 18%, борошна, м'яса свійської птиці свіжого та охолодженого, лікерів та інших спиртових напоїв – на 11%, ковбасних виробів – на 10%, горілки – на 6%.

Водночас зросло виробництво цукру – у 2,5 раза, масла вершкового – на 34%, риби сушеної і в’яленої – на 25%, олії соняшникової нерафінованої – на 17%.