ПОРТАЛ
15 липня 2014, 11:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський підприємець півроку недоплачував податки

Черкаською міжрайонною екологічною прокуратурою під час проведення перевірки дотримання Ліцензійних умов суб’єктами господарювання, які здійснюють промисловий вилов риби у Канівському районі, виявлено факт службового підроблення.

Встановлено, що підприємець, який займається промисловим виловом водних біоресурсів на території Канівського водосховища річки Дніпро будучи службовою особою, щоб зменшити нарахування обов’язкових платежів до держбюджету, вносив неправдиві відомості до офіційних документів. А саме: зазначав у звітах, що у нього працює лише 2 фізичні особи, хоча фактично працювало 9 найманих працівників.

Внаслідок чого до бюджету не надійшли відрахування з доходів вказаних фізичних осіб та інші обов`язкові платежі за 6 місяців, - інформують у прес-службі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Посадовцю загрожує штраф до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженняя волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації
Оксана Криницька
голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини
Віктор Гончаренко
директор Черкаського регіонального відділення фонду підтримки фермерських господарств
Яків Швачка
голова фермерського господарства, Звенигородський район
Петро Милокостий
голова фермерського господарства «Імпульс», Уманський район
Олександр Пастушенко