Завершили збір урожаю горошку в підприємствах Черкаського та Золотоніського районів, що працюють над замовленням з виготовлення овочевої продукції для ПРАТ «Фрау Марта».
«В цьому році безперечно відбувалася справжня битва за врожай – довелося додатково наймати техніку для збору», – розповіла порталу «Діловий регіон» гендиректор компанії Ірина Павленко. А результати дійсно вражають: господарство Черкаського району виростило горошку по 66 ц/га, а в Золотоніському окремі ділянки давали до 100 ц/га.
Такого врожаю вдалося досягти передусім за рахунок жорсткого контролю та дисципліни з дотримання технології вирощування. Сприяли і погодні умови, а також вчасна підготовка: завдяки зусиллям, спрямованим керівництвом компанії на подолання недоліків, до початку сезону виробництва були закуплені додаткові іригаційні системи, що дозволило збирати врожай горошку при високих температурах.