ПОРТАЛ
17 грудня 2014, 20:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Депозитні ставки продовжують рости

За минулий тиждень ставки за депозитами у всіх основних валютах переважно зросли. Про це свідчить огляд актуальних депозитних програм, проведений ЛIГАБiзнесIнформ (дані на 15.12).

Депозитні ставки продовжують рости

Гривня

Згідно з даними моніторингу, середні процентні ставки в гривні залишилися незмінними тільки для безстрокових вкладів (9,95%). Для інших термінів депозитів середні ставки виросли. Найбільше зростання було відзначено за вкладами на термін до місяця (на 0,35 процентного пункту до 17,28%).

Долар

Що стосується вкладів у доларах США, то середня ставка також залишилася незмінною для безстрокових депозитів (3,57%). Для інших термінів вкладів середні процентні ставки виросли, найсильніше - за вкладами на термін до місяця (на 0,24 процентного пункту до 6,71%).

Євро

Процентні ставки за депозитами в євро залишилися незмінними для безстрокових вкладів (2,66%). Для інших термінів вкладів середні ставки виросли, найсильніше - за депозитами на термін до місяця (на 0,24 п.п. до 5,24%) і на термін від 12 місяців (на 0,08 п.п. до 6, 43%).


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук