ПОРТАЛ
27 лютого 2015, 14:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В ОДА презентували проект стратегії розвитку області

Черкащина невдовзі буде зі стратегією розвитку. Її проект презентували на колегії в облдержадміністрації. До того «Стратегію-2020» представили на розсуд громадськості, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

В ОДА презентували проект стратегії розвитку області

Над документом в облдержадміністрації працювали ще з вересня минулого року. Тоді тут створили робочу групу у складі 200 осіб. Інформацію про всі напрацювання постійно оновлювали на офіційному сайті, а також у спеціальній групі на «Фейсбуці».

Згідно зі «Стратегією-2020», всі зусилля в області спрямовуватимуть на підвищення її конкурентоспроможності, розвиток сільських територій і людського капіталу, а також екологічну безпеку та збереження довкілля.

– Далі ми складатимемо план заходів для реалізації стратегії на 2015-2017 роки, – пояснює голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Там будуть вказані конкретні кроки. Ця робота вже розпочалася. Проектні пропозиції збираємо до 1 квітня. Потім обговорення. Щодо ресурсу, то йдеться про кошти Державного фонду регіонального розвитку, місцеві бюджети, приватні інвестиції та кошти міжнародних донорів, - зазначив губернатор.

Уже на наступному тижні «Стратегію-2020» затверджуватимуть на сесії обласної ради.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук