ПОРТАЛ
7 квітня 2015, 14:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських виробників запрошують до участі у конкурсі “100 кращих товарів України”

Підтвердити високу якість своєї продукції та долучитися до Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України-2015” запрошують черкаських виробників.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаських виробників запрошують до участі у конкурсі “100 кращих товарів України”

Конкурс, організатором якого є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, спрямований на об’єднання зусиль заради поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю, - розповів порталу директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

Щороку черкаська продукція входить до сотні кращих в Україні. Тож і цього року організатори сподіваються на активну участь та високі результати місцевих виробників.

Як і раніше конкурс проходитиме у два етапи. Переможців визначатимуть на регіональному та загальнодержавному рівнях.

Кращих обиратимуть за такими номінаціями: "Продукція" (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів) і "Роботи та послуги".

Кінцевий термін подання заявки, документів учасників та сплати реєстраційного внеску для участі в регіональному етапі конкурсу – 10 червня 2015 року.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися в ДП “Черкасистандартметрологія” за тел/факс: (0472) 32-14-26.

Інформація про конкурс

Програма проведення

Заявка для участі в конкурсі