ПОРТАЛ
20 травня 2015, 11:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Зернятко Плюс» приступає до обробітку землі на Тальнівщині

Фермерське господарство «Зернятко Плюс» має намір приступити до обробітку землі в селі Лісовому Тальнівського району на цьому тижні.

«Зернятко Плюс» приступає до обробітку землі на Тальнівщині

Зважаючи на неправомірні дії представників фермерського господарства «Джерело-Г», зокрема, погрози та перешкоджання сільськогосподарській діяльності, ФГ «Зернятко Плюс» офіційно звернулося до правоохоронних органів з вимогою забезпечити правопорядок під час обробітку землі, - йдеться у повідомленні фермерського господарства.

ФГ «Джерело-Г» за даними Держгеокадастру втратило право використання вказаною земельною ділянкою ще у 2011 році. За фактом самозахоплення земель правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження стосовно співробітників ФГ «Джерело-Г». Наразі триває досудове розслідування. В свою чергу, адміністрація ФГ «Зернятко Плюс» визначає розмір завданих збитків.

Крім того, фермерське господарство “Зернятко Плюс” офіційно попередило новопризначеного очільника Тальнівської адміністрації, а також Держсільгоспінспекцію про початок робіт на вказаній землі.

Нагадаємо, що 20 квітня поточного року у селі Лісовому Тальнівського району Черкаської області співробітники фермерського господарства “Джерело-Г” напали на фермерів ФГ “Зернятко Плюс”, нанесли їм тілесні ушкодження та викрали сільськогосподарську техніку, вартістю понад 6 млн грн. За фактом самоуправства правоохоронні органи розслідують кримінальне провадження.