ПОРТАЛ
27 травня 2015, 15:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Не всі черкаські пляжі готові до відкриття сезону

Рятувальники спільно з волонтерами провели рейд черкаськими пляжами.

Не всі черкаські пляжі готові до відкриття сезону

Під час рейду комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відвідала шість найбільш популярних черкаських пляжів Соснівський, Пушкінський, Смілянський, Митницький пляжі, а також «Бочка» та «Рив`єра».

Фахівці, перевірили документацію цих об’єктів, а також дотримання на них санітарних норм, наявність роз’яснювальних матеріалів, необхідних технічних засобів визначення безпечних зон, та засобів для порятунку на воді, йдеться в повідомленні Управління ДСНС у Черкаській області.

Перевірка виявила, що за кілька днів до офіційного відкриття літнього оздоровчого сезону, міські пляжі Митницький, «Бочка» та «Рів`єра», через відсутність на них рятувальних постів, не змогли зареєструватися та отримати офіційний статус і відповідно не можуть вважатися зоною відпочинку.

Водночас на території Пушкінського, Смілянського та частині Соснівського пляжів з 1 червня розпочнуть свою діяльність пости комунальної аварійно-рятувальної служби.

Під час рейдової перевірки силами волонтерів було проведено значну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед відпочивальників. Добровольці роздаючи листівки вкотре нагадали громадянам, які вже відкрили оздоровчий сезон коло води, про основні правила безпеки поводження на воді.