ПОРТАЛ
8 липня 2015, 11:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська торгово-промислова палата розширює напрямки діяльності

Посилити юридичний захист членів палати та розширити механізми лобіювання їхніх інтересів було вирішено на першому засіданні Ради Черкаської ТПП.

<b>Черкаська торгово-промислова палата розширює напрямки діяльності</b>

«Торгово-промислова палата як національна бізнес-асоціація розширює стратегічні напрямки своєї діяльності, щоб максимально захистити інтереси членів палати у нових ринкових умовах та сприяти розвитку підприємництва. Зараз треба впроваджувати нові підходи, щоб забезпечити успішне ведення бізнесу», – повідомив порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Члени Ради палати обговорили питання створення нових міжнародних стратегічних альянсів з метою сприяння регіонального експорту та активізації зовнішньоекономічних контактів та діалогів, впровадження ефективних моделей лобіювання та адвокасі. Усі підтримали необхідність активізації цільових торгових місій за кордон. Для того, щоб забезпечити юридичну підтримку членів палати, було вирішено створити платформу юридичного захисту "Law HUB" та відновити діяльність Третейського суду при Черкаській ТПП.

Палата розпочала створювати Комітети підприємців, які повинні стати її постійно діючими консультативно-дорадчими органами для вирішення стратегічних завдань та забезпечення росту економічної активності.

Як повідомив «Діловому регіону» Сергій Першин, особливу увагу буде також приділено напрямку лобіювання, бізнес-навчанню, впровадженню нових якісних сервісів, участі у грантових програмах ЄС, Канади та інших країн. Будуть проводитися інноваційні ділові заходи для розширення можливостей ефективного спілкування бізнес-спільноти Черкащини та країн партнерів, для забезпечення досягнення спільних взаємовигідних цілей.

Зокрема, уже в серпні відбудеться пілотний форум для представників малого та середнього бізнесу «Бізнес-Міксер. Платформа МСП 2015», який стане майданчиком консультування, сприяння та розвитку підприємців.