ПОРТАЛ
19 липня 2015, 13:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Паланська сільрада стала кращою на Черкащині

Такі результати щорічного обласного конкурсу на кращу сільську раду за результатами роботи у 2014 році.

<b>Паланська сільрада стала кращою на Черкащині </b>

На другому місці опинилися Зорівська та Степанецька сільради (Золотоніський і Канівський райони відповідно), повідомляють в Черкаській обласній раді. Третє місце розділили Озірнянська сільрада (Звенигородщина), Русько-Полянська (Черкаський район) та Черепинська сільради (Корсунщина).

За призові місця передбачені премії у розмірі 30 000 грн. – за перше місце, по 20 000 грн. – за друге місце та по 15 000 грн. – за третє місце.

Під час визначення переможців конкурсною комісією враховувалися показники економічного та соціального розвитку територіальних громад, виконання місцевих бюджетів, хід реалізації державної політики щодо вирішення інших соціальних та гуманітарних питань тощо.

Довідка

Конкурс на кращу сільську раду проводять з метою вивчення, узагальнення і поширення кращого досвіду роботи сільських рад області, їх виконавчих комітетів, поліпшення діяльності сільських рад у розвитку самоврядності, зміцненні самодостатності територіальних громад.

Конкурс започаткований обласною радою 2004 року і відтоді проводиться щорічно у два етапи: районний та обласний.

Відповідно до положення, сільські ради, які посіли призові місця, впродовж трьох наступних років участі в обласному конкурсі не беруть.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук