ПОРТАЛ
13 серпня 2015, 12:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Тальнівщині запускають третю ГЕС

До відновлених Гордашівської та Кривоколінської гідроелектростанцій на Тальнівщині долучиться і ГЕС в селі Юрпіль Маньківського району, яка чекала цього часу понад сорок років.

На Тальнівщині запускають третю ГЕС

Тут ще на початку року після відповідних робіт працівники компанії «Гідроресурс-К» підключили лінію для внутрішніх потреб, а нещодавно встановили й ще одну турбіну. Отож подачу струму зі станції можна чекати з дня на день. Очікується, що Юрпільська ГЕС буде поки що найпотужнішою з діючих на Гірському Тікичі. Вона вироблятиме 500 кіловат електроенергії за годину роботи, повідомляє Черкаський край.

Ще більші надії покладаються на одну з найдавніших на Черкащині гідроелектростанцій — Буцьку. Її відновлення також в планах компанії «Гідроресурс-К». Всього ж на Гірському Тікичі в Тальнівському, Маньківському і Жашківському районах мають працювати шість відновлених ГЕС.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук