ПОРТАЛ
16 листопада 2015, 11:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємцям області роз’яснили нове трудове законодавство

Яка фінансова відповідальність за порушення законодавства, як приймати на роботу працівників та забезпечити виплати учасникам АТО роз’яснювала підприємцям в.о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області Ольга Хоменко. Конференцію для кадровиків та керівників підприємств «Трудове законодавство: приймаємо правильні рішення» організувала Черкаська ТПП.

<b>Підприємцям області роз’яснили нове трудове законодавство</b>

Законодавство про працю продовжує змінюватися, подекуди кардинально. Тому щоб роз’яснити новації, повідомити про перспективи та полегшити процес переходу на нові законодавчі вимоги Черкаська ТПП спільно з Територіальною державною інспекцією з питань праці у Черкаській області постійно проводять подібні заходи.

«Питання трудового законодавства і ринку праці перебуває у сфері інтересів торгово-промислової палати. Тому ми тісно співпрацюємо і з інспекцією з питань праці, і зі службою зайнятості. Представники підприємств можуть з перших уст отримати відповіді на актуальні запитання щодо змін законодавства і не лише» – відзначив президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин.

Особливо присутніх цікавили питання, пов’язані з фінансовими санкціями за порушення законодавства про працю, зокрема, щодо тих нових норм, виконання яких і досі не прописане.

«Зміни в трудовому законодавстві давно назріли. Ми завжди стараємося тримати руку на пульсі змін і вчасно поінформувати представників бізнесу про зміни в законодавстві. Ми для цього й існуємо», – розповіла порталу «Діловий регіон» Ольга Хоменко. За її словами, підприємці завжди жваво відгукуються на такі заходи, оскільки потребують актуальної інформації.

«Дуже корисні заходи організовує Черкаська ТПП. Я не вперше тут на таких заходах. Хочу бути на крок попереду, завчасно підготуватися до змін, які нас очікують. Принаймні там, де це можливо», – зауважила начальник відділу управління персоналом ТОВ «Черкасихліб ЛТД» Оксана Леонова.

Участь у конференції взяли понад 30 підприємств з усієї області.