ПОРТАЛ
2 лютого 2012, 14:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Аграрії Маньківщини налагоджують партнерські зв’язки з ВАТ ”УманьФермМаш”

Аграрії Маньківщини налагоджують партнерські зв’язки з ВАТ ”УманьФермМаш”

1 лютого делегація району на чолі з головою Маньківської райдержадміністрації Василем Могильним взяла участь у виїзному семінарі-нараді у відкритому акціонерному товаристві “УманьФермМаш”.

До складу делегації увійшли: заступник голови райдержадміністрації Іван Бевз, начальник та спеціалісти управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Микола Бодаш, Володимир Гончар, Анатолій Чорнописький, начальник районної інспекції Держтехнагляду Ігнат Лірник, керівники сільськогосподарських товариств та провідних селянсько-фермерських господарств.

Розпочалася семінар-нарада з виставкового огляду причіпної ґрунтообробної сільськогосподарської техніки, яку представляв заступник генерального директора ВАТ “УманьФермМаш” Сергій Аркуша.

На пленарній частині семінару-наради її учасники спілкувалися з генеральним директором Анатолієм Ліпканом, який охарактеризував виробничий потенціал та технологічні новації підприємства, окреслив перспективи та переваги для місцевих сільгоспвиробників щодо налагодження з ВАТ “УманьФермМаш” партнерських відносин.

Керівник делегації району Василь Могильний звернувся до аграріїв Маньківщини з пропозицією зважити всі позитиви та майбутні надбання від співпраці з заводом, що, окрім усього, дозволить ще й підтримати вітчизняного виробника сільськогосподарської грунтообробної техніки.

У ході семінару-наради директор Черкаської обласної дирекції “Банку “Фінанси і кредит” Наталія Кравцова представила її учасникам свої комерційні пропозиції щодо придбання причіпної ґрунтообробної сільськогосподарської техніки в кредит.

За матеріалами:  www.oda.ck.ua