ПОРТАЛ
17 січня 2016, 12:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Звенигородські лісівники зміцнили матеріально-технічну базу

Для працівників Звенигородського лісгоспу 2015-й рік виявився напруженим, складним, проте досить продуктивним. У забезпеченні виконання всіх досягнень однозначно не обійтися без потужної техніки – так вважають звенигородські лісівники.

 <b>Звенигородські лісівники зміцнили матеріально-технічну базу</b>

Останнім часом, зокрема, машинно-тракторний парк поповнився двома спеціалізованими патрульними автомобілями Chevrolet Niva 212300 та двома тракторами МТЗ-82. Також за останній рік лісгосп придбав два міні-трактори для догляду за розсадниками у Хлипнівському і Пехівському лісництвах. Запустили в дію два лісовози з маніпуляторами УРАЛ-43202 і КрАЗ-257 з причіпами. Придбали автокар на лісокомплекс. Для потреб автотранспортного цеху закуплений авторемонтний модуль, який дає змогу оперативно усунути поломку техніки в польових умовах, - йдеться у публікації журналу "Ліси Черкащини".

Не стоять осторонь потреб АТО в плані забезпечення технікою. На фронт відправили чотири автомобілі: два УАЗи, ЗІЛ-131 і ГАЗ-53.

– У цьому році також продовжили роботи з оновлення основних засобів виробничих підрозділів лісгоспу, – додає Анатолій Проценко. – На території лісопромислового комплексу відремонтували і пофарбували козловий та баштовий крани. Завершили складний капітальний ремонт підкранових шляхів, замінивши залізобетонні «подушки». Зробили ремонт розвантажувальних естакад, колодкотаски, що дало змогу зберегти хлистову вивозку. В цеху переробки відремонтували та перефарбували аспіраційно-витяжну систему. Облаштували внутрішні території, під'їздні дороги лісопромислового комплексу та автотранспортного цеху. Побудована і працює теплиця в Пехівському лісництві загальною площею 230 квадратних метрів.