ПОРТАЛ
27 січня 2016, 11:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За канівський довгобуд береться інвестор

Для житлового довгобуду в центрі Канева знайшовся інвестор, котрий обіцяє до кінця 2016 року добудувати 80 квартир

<b> За канівський довгобуд береться інвестор </b>

Про це йшлося під час зустрічі зустріч канівців із представниками ТОВ "Друзі Девелопмент", яке взялося завершити будівництво довгобуду по вул. Шевченка в Каневі, - пише «Дніпрова зірка».

Будівництво багатоповерхового будинку по вул. Шевченка, що поблизу Канівської загальноосвітньої школи №4, розпочалося на початку 90-х років минулого століття. За кілька років було зведено каркас будинку, але через складну економічну ситуацію будівництво було заморожене. Декілька років тому було здано в експлуатацію один під'їзд будинку, квартири почали обживати новосели. Але сусідні під'їзди впродовж багатьох років залишаються недобудованими. Неодноразово до Канева приїздили інвестори, які декларували свою готовність завершити будівництво. Досі - тільки на словах.

Як повідомив директор ТОВ "Канівбуд" Микола Загорулько, підприємство якого розпочинало споруджувати багатоповерхівку, представники ТОВ "Друзі Девелопмент" не лише обіцяють завершити першу чергу будівництва до кінця 2016 року, а вже встигли встановити декілька вікон у будинку. До кінця 2016 року будівельники обіцяють здати в експлуатацію під'їзд на 80 квартир. 10 квартир отримають люди, котрі ще в дев'яностих вкладали в це будівництво власні кошти, решта квартир буде виставлена на продаж. Ще 10 квартир забудовники обіцяють продати за акційною ціною - 6500 грн. за квадратний метр площі.

- Тим, хто в попередні періоди оплатив 100% вартості квартири, залишається лише чекати завершення будівництва, аби отримати довгоочікуване житло, - говорить почесний президент ТОВ "Друзі Девелопмент" Андрій Друзенко.

У будинку вже найближчим часом будуть встановлені вікна, зроблено зовнішнє утеплення, виконано стяжку підлоги та чорнову штукатурку стін у квартирах, встановлено вхідні двері. До кожної квартири будуть проведені опалення, каналізація, водогін та електрика. Скоріше за все, будинок буде облаштовано автономною котельнею.

Як запевнили представники компанії-інвестора, у другу чергу планується добудувати ще два під'їзди багатоповерхівки.