ПОРТАЛ
8 жовтня 2012, 12:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Огляд-рейтинг кращих виставкових стендів черкаського Інвестиційного форуму

Виставка інвестиційного форуму «Черкащина – територія співпраці» розташувалася на 350 квадратних метрах на території комплексу «Селена». Найширше тут були представлені підприємства харчової галузі, машинобудування, сільського господарства, легкої промисловості та інші. Портал «Діловий регіон» опитав експертів і визначив п’ять кращих виставкових стендів.

Першість отримала експозиція ТОВ «Національна горілчана компанія». З мультимедійної системи можна було дізнатися про історію та сьогодення заводу, на столах були представленні численні нагороди підприємства, банери інформували про кращі продукти. Її зразки були представлені на стендах. Стрункості і довершеності виставковій композиції додавали представники компанії у форменому одязі.

Друге місце нашого рейтингу посідає виставка приватної пекарні ФОП В.М. Плужник із Христинівського району. Вона була виконана у національному стилі. Відвідувачів вражали розмаїття хлібобулочних виробів і їхнє яскраве оформлення. Попри свою нетривалу історію, підприємство має нагороди, які теж було презентовано на виставці.

Третє місце наші експерти віддали виставковому стенду НВК «Фрея-Агро» за оптимальне представлення доволі специфічного виробництва.

Четвертим виявилося ТОВ ПП «Еконія» - золотоніське підприємство із виробництва води, зокрема для дітей.

На п’ятому місці – Державне підприємство «Чекрасистандартметрологія», яке представило свої послуги для бізнесу не лише на стандартних стендах, але і на моніторі.

Тож серед більш ніж чотирьох десятків учасників виставки найбільш презентабельні експозиції підготували представники харчової галузі – однієї з провідних в області.