ПОРТАЛ
24 жовтня 2012, 13:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Продукція черкаських підприємств в сотні кращих товарів України

<div class="dr_in_to_news"></div> Продукція черкаських підприємств в сотні кращих товарів України

Кращі виробники Черкащини беруть участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України». Область представляють 8 учасників. Чотирьох із них визнано переможцями конкурсу: ПАТ «Черкасихліб», ФОП Плужник (м. Христинівка), ТОВ “Завод теплоізоляційних матеріалів “Техно” (м.Черкаси) та ПрАТ “Світ меблів - Україна” (с. Паланка, Уманський р-н). лауреатами конкурсу стали ТОВ «Ергопак» (м. Канів), ФОП Мартинова, Перша міська гімназія Черкаської міської ради, Національний історико-культурний заповідник «Чигирин». Усього цього року взяли участь у регіональному етапі конкурсу 1347 підприємств, переважно представники малого та середнього бізнесу.

Відкрив виставку Голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов. За його словами, основним завданням цьогорічного конкурсу є спрямування зусиль на підтримку ініціативи національних товаровиробників до покращання якості продукції.

Презентуючи черкаських виробників, заступник голови ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук відзначив широкий спектр продукції і послуг, які представляють цього року учасники конкурсу – від народних промислів до сучасних теплоізоляційних матеріалів. «Приємно відзначити, що підприємства, які беруть участь у конкурсі, в подальшому стають більш економічно потужними і конкурентоздатними через те, що починають впроваджувати сучасні системи управління якістю», – зауважив Михайло Чорнопищук.

За словами самих підприємців, участь у конкурсі підвищує статус виробника і обумовлює встановлення високих стандартів якості для виробництва продукції.

Всеукраїнська виставка-конкурс «100 кращих товарів України» відбувається в Українському домі під Патронатом Президента України, за підтримки Уряду країни, за сприяння Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів та проводиться Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук