ПОРТАЛ
26 листопада 2012, 12:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ЕІК запускає на ринок бурого вугілля новий продукт

ЕІК запускає на ринок бурого вугілля новий продукт

Енергетична інвестиційна компанія, розширює асортимент своєї продукції та пропонує споживачам новий продукт – окусковане буре вугілля БКО (25-100) Мокрокалигірського буровугільного родовища.

Серед переваг нового продукту, фахівці відзначають його високу калорійність. Так, теплота згорання БКО (25-100) майже на чверть (23 %) вища, ніж у бурого вугілля БР-1. Крім того, волога на робочий стан є удвічі меншою та складає 21,6% порівняно з 48,06% бурого вугілля марки БР-1, - інформують у прес-службі ЕІК.

За словами експертів, вдосконалений фракційний склад цієї марки вугілля дозволяє використовувати його як на промислових, так і роздрібних ринках. До першої категорії належать теплоелектростанції та тепломережі, котельні, та ін.., другу представляють звичайні домогосподарства.

Виробничі потужності підприємства дозволяють щомісячно продукувати до 10 тисяч тонн бурого вугілля марки БКО (25-100). Компанія планує реалізовувати цей продукт як на внутрішніх, так і зовнішніх ринках.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук