Організувати смачний повноцінний обід для своїх працівників – це знак турботи підприємства про персонал, вважає генеральний директор ПрАТ «Фрау Марта» Ірина Павленко. Постійні і сезонні працівники підприємства мають можливість купити недорогий гарячий обід у виробничій їдальні.
«Людина може вибрати на свій смак першу, другу страву, щось солодке», – розповідає завідувач їдальні Людмила Корсуновська.
Меню тут розмаїте – готують усі можливі перші страви, на друге – риба, м’ясо, гарніри, звісно, салати й обов’язково булочка чи пиріжок. Відвідувачі запевняють, що асортимент дуже великий.
Для різноманіття тут готують два комплексні обіди. Однак страви строго не закріплені і відвідувачі самі обирають, що їм більше смакує.
При цьому вартість цілком доступна. Добре поїсти можна на 8-10 грн.
За словами Людмили Корсуновської, оптове постачання продуктів їдальня налагодила, зокрема, з Фермерським ринком та безпосередньо з виробниками.
Харчуватися в їдальні можуть тільки працівники «Фрау Марти». В сезон тут за зміну буває до 50 осіб. Готують для них три кухарі. Протягом 2-3 місяців «несезону» тут відвідувачів менше, але їдальня все одно працює.