ПОРТАЛ
22 вересня 2011, 14:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська митниця "озброюється" системами відеоспостереження

Черкаська митниця "озброюється" системами відеоспостереження

На виконання Розпорядження Першого заступника голови Держмитслужби Олександра Миколайовича Дороховського Черкаською митницею проводиться активна робота щодо здійснення заходів по облаштуванню приміщень та території складів тимчасового зберігання та митних ліцензійних складів системами відеоспостереження за місцем прибуття автотранспорту, перебування товарів на складах та засобами автоматичного зчитування реєстраційних номерних знаків.

Керівництво Черкаської митниці проінформувало власників приміщень та територій складів тимчасового зберігання, митних ліцензійних складів щодо встановлення відповідних систем. Та, як завжди, виникло багато питань з боку власників місць прибуття автотранспорту. Керівників Черкаської митниці це не здивувало, тож керівництвом митниці було проведено робочу нараду для вирішення всіх питань. Практика таких нарад показує - завдяки діалогам, що ведуться між суб’єктами та Черкаською митницею набагато легше прийти до рішення, яке задовольнить інтереси всіх сторін. Саме так і сталося на попередній нараді. Власники приміщень та територій складів тимчасового зберігання, митних ліцензійних складів отримали відповіді на всі питання, що їх турбували. А Черкаська митниця в свою чергу пообіцяла надавати допомогу в межах своєї компетенції.

За матеріалами:  www.pres-centr.ck.ua

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук