ПОРТАЛ
16 січня 2014, 10:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська область зберегла лідерство з виробництва м'яса

<b>Черкаська область зберегла лідерство з виробництва м'яса </b>

За попередніми даними Державної служби статистики, станом на 1 січня 2014 в Україні збільшилося виробництво основних видів продукції тваринництва.

Зокрема, виробництво м'яса в минулому році досягло 3 376,4 тис. т, що на 8,2 % більше, ніж в 2012 р. Водночас, найбільший його виробник за підсумками останніх років - Черкаська область скоротила виробництво на 1,6 % до 432,2 тис. т., однак ,не зважаючи на це, не втратила передових позицій, - пише «Агро перспектива».

Лідером падіння виробництва стала Донецька область, яка поставила 175,6 тис. т м'яса, що на 2 % менше, ніж в 2012 р. Вінницька область, навпаки, досягла рекордного приросту в 106,9 %, т. е. більш ніж в два рази, - до 254,5 тис. т.

Загалом, виробництво м'яса торік наростило 20 регіонів, а в 4 відбулося скорочення обсягів. При цьому в Запорізькій області показники виробництва м'яса в 2013 р. залишилися на рівні попереднього року.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук