Найголовніше за 19.01.2016
В команді заступників губернатора відбулися кадрові ротації | |
У Черкасах легалізували працю 62 найманих працівників | |
На Черкащині триває облік диких парнокопитних та хутрових тварин |
16 жовтня 2011, 08:05
Перекладач
Працівники харчопрому відзначають професійне свято
День працівників харчової промисловості відзначають 16 жовтня в Україні. У загальному обсязі виробництва Черкаської області частка харчової промисловості найбільша і становить майже 44%. Більше чверті працівників промисловості пов’язані саме з цією галуззю. Харчовики регіону виробляють широкий спектр продуктів харчування: натуральні і консервовані м'ясні, рибні, молочні, плодоовочеві продукти; цукор; крупи; спирт і лікеро-горілчані вироби; пиво і безалкогольні напої; борошняні і кондитерські вироби.
Черкащина як виробник харчової продукції передусім відома завдяки таким підприємствам як ТОВ «Національна горілчана компанія», ТОВ «Верес», ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод», ПрАТ «Клуб сиру», ТДВ «Пальмірацукор» та інші.Портал «Діловий регіон» вітає працівників харчової промисловості із професійним святом!
Головне