ПОРТАЛ
25 жовтня 2014, 16:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ярмарок аграрних вакансій провели в Умані

Перший Всеукраїнський ярмарок аграрних вакансій «Invest in People» відбувся на Черкащині на базі Уманського національного університету садівництва.

<b> Ярмарок аграрних вакансій провели в Умані</b>

35 провідних міжнародних та вітчизняних сільськогосподарських і промислових компаній України зібралися, аби знайти молодих активних та перспективних працівників серед цьогорічних випускників, - пише uman.info.

Потенційні роботодавці презентували не лише свої компанії, а й розповіли студентам про актуальні професії в агросфері та поділились секретами власного успіху.

Такий діалог між компаніями та майбутніми молодими спеціалістами влаштували за ініціативи колишнього студента Уманського національного університету садівництва Андрія Дикуна.

За його словами, незважаючи на стереотипи, аграрні професії є престижними та, головне, — найзатребуванішими в Україні.

Відвідав захід і міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка. Він активно спілкувався зі студентами, закликавши їх до дискусії.

«Ми сюди приїжджаємо, аби розширити коло контактів. Один із акцентів сьогоднішнього дня — це такі зустріч, аби університети знали, кого потрібно підготувати, а роботодавці, що вони завчасно замовляють собі спеціалістів і оплачують їх підготовку», — зазначив він

Організатори заходу — представники Всеукраїнської аграрної ради — підкреслюють: цьогорічний ярмарок вакансій перший, але не останній. В подальшому планують зробити цей захід щорічним.