ПОРТАЛ
3 червня 2013, 15:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові види хлібобулочної продукції запускає у виробництво Шполянський хлібзавод

Під час засідання обласної дегустаційної комісії було розглянуто нові види хлібобулочної продукції ВП «Шполянський хлібзавод» СТОВ «Агроспілка». Підприємство представило 7 видів продукції - батони «Бутербродні», «Пампушки з часником», калач «Миколаївський», булку «Ромашка ванільна», булки «Великодні», рулет «Шкільний», рулет «З маком».

«Якість продукції дуже добра. Шполяни серйозно ставляться і до якості сировини, яку використовують, і до технології виробництва», – прокоментувала для порталу «Діловий регіон» член комісії, начальник сектору сертифікації харчової продукції ДП «Черкасистандартметрологія» Тетяна Січева.

Всі представлені вироби комісія рекомендувала до виробництва. Незначні зауваження стосувалися покращення смакових якостей та зовнішнього вигляду деяких виробів.

Як розповіла порталу «Діловий регіон» секретар комісії Тетяна Красноштан, Шполянський хлібзавод не вперше бере участь у дегустації. Ці сім виробів завершують перелік базової продукції, яку будуть випускати на підприємстві.