ПОРТАЛ
25 грудня 2013, 13:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові види хліба і ковбаси випускатимуть на Черкащині

Нові види хлібобулочних виробів та ковбас рекомендувала обласна дегустаційна комісія під час свого останнього в цьому році засідання. Цього разу 3 види хлібобулочної та 5 видів м’ясної продукції представили приватні підприємці зі Сміли та Геронимівки, щоб отримати рекомендації комісії щодо виробництва заявленої продукції та затвердження технологічної документації.

Як повідомила порталу «Діловий регіон» секретар комісії Тетяна Красноштан, зразки наданої на розгляд комісії продукції попередньо пройшли дослідження у випробувальному центрі ДП «Черкасистандартметрологія» і отримала позитивні результати за показниками якості.

ПП Гончаренко Н.І. (м.Сміла) надала на розгляд комісії три зразки хліба: із пшеничного борошна вищого ґатунку «Селянський», із суміші житнього і пшеничного борошна та із суміші житнього і пшеничного борошна «Запашний» з метою погодження рецептур розроблених підприємцем для розширення асортименту.

ФОП Масолова О.Б. з с. Геронимівки презентувала п’ять зразків продукції – ковбаса варено-копчена з м’яса птиці одного найменування та ковбаси напівкопчені чотирьох найменувань.

За результатами розгляду комісії уся представлена продукція була рекомендована до виробництва, а технологічна документація – до затвердження.