ПОРТАЛ

Наталія Старікова знала свою кандидатуру з виборів у ВР

Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Наталія Старікова вирішила припинити свою участь у виборчих перегонах. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Наталія Старікова знала свою кандидатуру з виборів у ВР

У депутати Верховної Ради вона балотувалася по округу №198. Нагадаємо до цього округу місто Сміла, Кам’янський, Смілянський райони та частина Черкаського району.

«У цей непростий для України час, Президент об'єднав країну у боротьбі з ворогом. Але ворог є не тільки зовнішній, є він і в середині країни. Екс-регіонали та їхні посіпаки рвуться до влади, щоб повернути режим. Тому я, заручившись вашою підтримкою, вирішила балотуватися у Верховну Раду. Але сьогодні бачу, що кілька демократичних кандидатів не можуть здолати на 198 окрузі скупщиків голосів та хабарників. У Верховній Раді мають бути нові обличчя, які змінять країну. Туди не мають потрапити ті, хто голосував 16 січня за розстріл Майдану, а сьогодні паплюжать виборче право, скуповуючи голоси виборців. Тому усвідомлюючи всю відповідальність перед виборцями, я роблю цей крок – припиняю свою участь у виборчих перегонах. Роблю цей крок задля позитивних змін у країні і подолання старої системи», йдеться в повідомленні.

- Я не зупиняюся, я йду далі. Маєте знати, що мої двері громадських приймалень завжди відчинені для вас. Всі зобов’язання, які брала перед вами - жителями Сміли, Смілянського, Кам'янського та Черкаського районів виконуватиму як депутат обласної ради, - зазначає Натілія Старікова.