ПОРТАЛ
5 липня 2011, 16:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За півроку корпорація Богдан збільшила виробництво легкових автомобілів на третину

За півроку корпорація Богдан збільшила виробництво легкових автомобілів на третину

У січні-червні 2011 року корпорація Богдан випустила 9644 легкових автомобілів, що на 34,9% більше, ніж за аналогічний період 2010 року.

Як повідомляє агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-секретаря корпорації Сергія Красулю, в червні поточного року випущено 2272 автомобілі. Це на 22,7% більше, ніж у червні минулого року, і на 34,5% більше, ніж у травні поточного.

У статистику виробництва не входять легкі комерційні автомобілі Богдан 2310 pick-up.

Зазначимо, що в січні поточного року корпорація не виробляла автомобілі: її заводи працювали в режимі планового технічного призупинення в зв'язку з підготовкою технологічної лінії до виробництва.

У 2011 році корпорація спочатку запланувала випустити майже 30 500 легкових автомобілів (у 1,5 рази більше, ніж в 2010 році) і поки не заявляла про ймовірність коригування виробничих планів.

Богдан має потужності з випуску 120-150 тисяч легкових автомобілів в Черкасах і 6 тисяч автобусів і тролейбусів у Луцьку. Нині корпорація випускає легкові автомобілі Lada і Hyundai, а також автомобілі під власним брендом на своєму майданчику в Черкасах.

У 2010 році корпорація Богдан виготовила 20 111 легкових автомобілів, що на 40% перевищило аналогічний показник 2009 року.

У березні повідомлялося, що після продажу контрольного пакета акцій ВАТ Черкаський автобус корпорація Богдан вивела це підприємство зі структури.

За матеріалами:  www.ua.korrespondent.net

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук