ПОРТАЛ
19 вересня 2011, 19:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«АКБ Банк» – вже у Черкасах!

«АКБ Банк» – вже у Черкасах!

Черкаська банківська сім’я поповнилася. Своє перше відділення у нашому регіоні відкрив «АКБ Банк». На фінансовому ринку він успішно працює вже 18 років. Має представлення у багатьох регіонах України. Спектр послуг, які надає «АКБ Банк», досить широкий.

Іван Личов, заступник Голови Правління ПАТ «АКБ Банк»: «Наш банк позиціонує себе на ринку як універсальний банк. Ми обслуговуємо як корпоративних клієнтів – це представники малого і середнього бізнесу, так і фізичних осіб».

Заступник Голови Правління ПАТ «АКБ Банк» Іван Личов упевнений – у новому черкаському відділенні усі послуги надаватимуть на належному рівні. Адже для роботи сюди підібрали досвідчений та висококваліфікований персонал. Клієнтам банку його працівники можуть запропонувати різноманітний продуктовий ряд. Серед його родзинок для корпоративних клієнтів – це розрахунково-касове обслуговування, кредитування, система овер-драфтів. В «АКБ Банку» також працюють із вексельними програмами та надають широкий спектр послуг для фізичних осіб.

Іван Личов, заступник Голови Правління ПАТ «АКБ Банк»: «На сьогоднішній день дуже цікава програма, яка вже запущена і функціонує в банку, – це кредит під заклад автомобіля або, одним словом, –автоломбард. Родзинка в тому, що протягом двох годин клієнт має можливість отримати кошти в банку. Процедура спрощена, працює програма лояльності по відношенню до клієнтів».

Окрім цього, «АКБ Банк» пропонує своїм клієнтам акційні програми. Серед нині діючих – депозит «Надійний гаманець». Максимальна відсоткова ставка цього вкладу – 19%. «АКБ Банк» вже відкрив свої двері у Черкасах за адресою: Гоголя, 325 і запрошує до співпраці.

За матеріалами:  www.vikka.ck.ua