ПОРТАЛ
2 травня 2014, 15:20

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Цього року капремонту потребують 264 черкаські ліфти

Цього року капремонту потребують  264 черкаські ліфти

У черкаських багатоповерхівках комунальної форми власності на сьогодні зупинено сім ліфтів. Причина – сплинув гранично допустимий термін їх експлуатації,- інформують у прес-службі Черкаської мерії.

Перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства Черкаської міської ради Алла Грохольська розповіла, що фінансування робіт з капітального ремонту ліфтів здійснюється з бюджету розвитку. Його цьогоріч затвердили лише 10 квітня, тому тільки відтоді були законні підстави здійснювати відповідний комплекс робіт.

Зокрема, для тих ліфтів, які були зупинені до 10 квітня, а також ті, які заплановано зупинити впродовж квітня-травня, вже розроблено проектно-кошторисну документацію, яка зараз проходить експертизу.

Крім того підготовлено певні зміни до рішень міської ради (що містять виключно технічний характер), які виноситимуться на найближчу сесію Черкаської міської ради 6 травня.

Після цього розпочнуться безпосередні роботи з капітального ремонту ліфтів, у яких закінчився гранично допустимий термін експлуатації.

– Поки мова йде про 20 будинків. Тоді як загалом у Черкасах цього року буде зупинено на капремонт 264 ліфти у 109 міських багатоповерхівках, – зауважила Алла Олександрівна.