ПОРТАЛ
22 травня 2014, 16:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На підтримку міських ОСББ в бюджеті заклали більше 1,2 млн. грн.

На підтримку міських ОСББ в бюджеті заклали більше 1,2 млн. грн.

Цьогоріч роботи з капітального ремонту будинків ОСББ співфінансуються на умовах 50 на 50. Нагадаємо, що останній рік співфінансування відбувалось за формулою: 35 на 65. Тобто 65 % коштів на капітальний ремонт будинків ОСББ платило об’єднання, решту суми покривав міський бюджет, - інформують у Черкаській мерії.

Поспішають скористатись такою допомогою з міського бюджету об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Чистота і порядок» та «Перемога-2», що розташовані за адресами: вул. Пилипенка, 8 та, відповідно, вул. 30-річчя Перемоги, 17.

Надавши необхідні документи на співфінансування робіт з капітального ремонту ліфтів у своїх багатоповерхівках, незабаром ці ОСББ отримають фінансову підтримку з міської казни на загальну суму майже 35 тисяч гривень. За відповідне рішення проголосували члени виконкому міської ради.

За словами фахівця відділу сприяння ОСББ Любові Іващенко, відповідна фінансова допомога об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків передбачена міською Програмою сприяння ОСББ, яка у Черкасах діє вже сьомий рік поспіль. Кошти виділяють на умовах спів фінансування.

Починаючи з 2008 року і донині у Черкасах місті більше сімдесяти ОСББ скористалось такою допомогою з міського бюджету, отримавши на капремонти своїх будинків кошти на загальну суму більше 5 мільйонів гривень.