ПОРТАЛ
5 червня 2014, 12:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Сім ОСББ отримають кошти на ремонт з міського бюджету

<b>Сім ОСББ  отримають кошти на ремонт з міського бюджету </b>

Члени міськвиконкому на засіданні підтримали три проекти рішень, що стосувалися розподілу коштів на капітальний ремонт будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Відповідно до прийнятих рішень, нинішнього року з міського бюджету буде профінансовано капітальний ремонт наступних ОСББ: «Перемога-1», «30 років Перемоги, 56/4», «Гоголя-360», «Сєдова 50», «Ян», «Рябоконя-25», «Власник-25», - інформують у прес-службі Черкаської мерії.

Як наголосив секретар міської ради, в.о. міського голови Віктор Білоусов, виділення коштів на капітальний ремонт будинків ОСББ проводитиметься на поліпшених для громадян умовах співфінансування. А саме: 50 % від загальної вартості робіт виділить міський бюджет, іншу частину коштів – об’єднання співвласників.

Нагадаємо, що у Черкасах діє Програма підтримки ОСББ на 2012-2014 роки «Формування ефективного власника житла». Кошти першочергово виділяються на капітальні ремонти та деякі види робіт в напрямку модернізації житлового фонду та впровадження енергозберігаючих технологій.