ПОРТАЛ
24 червня 2014, 17:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На будівництво перинатального центру виділили ще 17 мільйонів

На будівництво перинатального центру виділили ще 17 мільйонів

Департамент капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 16 червня уклав угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на реконструкцію поліклініки під перинатальний центр по вул.Менделєєва, 3 у м.Черкаси. Вартість угоди складає 17,39 млн грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки йдеться про додаткові роботи.

Як повідомляє замовник, наразі виникла потреба у додаткових будівельних роботах в розділах: зовнішні мережі, архітектурні-будівельні рішення, конструкції залізобетонні, технологічні рішення, опалення і вентиляція, водопровід і каналізація, системи зв’язку, силове електрообладнання, електричне освітлення та інші, а також роботи по коригуванню кошторисної документації згідно з уточненнями по специфікаціях витрати матеріалів.

Раніше планувалося, що перинатальний центр введуть в експлуатацію до кінця 2013 року, згодом відкриття перенесли на весну. Як повідомляють в облдержадміністрації, будівництво зупинили з початку нового року у зв’язку з напруженою ситуацією в країні. У квітні представники підрядника повідомили, що можуть завершити роботи за три з половиною місяці.

За словами керівника Черкаського регіонального центру інвестицій та розвитку Дмитра Виноградова, дуже важливо, що незважаючи на непросту економічну ситуацію, влада знайшла кошти і для перинатального центру. Будівництво таких центрів по всій Україні розпочали в рамках національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства».

- Головна мета реалізації такого проекту - покращення демографічної ситуації та підвищення рівня якості та доступності висококваліфікованої медичної допомоги матерям та новонародженим, - розповів Дмитро Виноградов.