ПОРТАЛ
3 липня 2014, 15:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкасиводоканал» планує реконструкцію в кредит

<b> «Черкасиводоканал» планує реконструкцію в кредит </b>

Депутати Черкаської міської ради надали дозвіл КП «Черкасиводоканал» на реалізацію проекту модернізації системи водопостачання та водовідведення в місті «Розвиток міської інфраструктури – 2». Це – спільний проект України з Міжнародним Банком реконструкції та розвитку.

Це дозволить Водоканалу залучити інвестиції на реконструкцію мереж водовідведення, впровадження автоматизованої системи управління та будівництво очисних споруд промивних вод на Дніпровській водоочисній станції, - інформують у прес-службі КП «Черкасиводоканал».

Проектом передбачається реконструкція головного каналізаційного колектору по вул. Чигиринській (заміна та санація існуючого трубопроводу, загальною довжиною ділянки 1840 метрів). А також реконструкція дільниці головного колектору по вул. Гоголя (від вул. Різвяна до вул. Добровольського, довжина ділянки 700 метрів). Планується й будівництво очисних споруд для промивних вод на Дніпровській водоочисній станції, – зазначає директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Ще одним із важливих напрямків майбутньої реконструкції є впровадження автоматичної системи управління технологічними процесами з використанням SСADA. Система управління допоможе дистанційно керувати ходом роботи водопровідних насосних станцій, оперативно виявляти пориви на водопровідних мережах, контролювати і якісно обліковувати споживання електроенергії об’єктами підприємства та виявляти втрати води у внутрішньобудинкових мережах водопостачання.

У місячний термін «Водоканал» має представити на сесії міськради перелік заходів модернізації підприємства та проект субкредитної угоди.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук