ПОРТАЛ
6 жовтня 2014, 16:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах планують створити базу даних проблем ЖКГ

Це спростить і прискорить їх комплексне вирішення через міський бюджет

У Черкасах планують створити базу даних проблем ЖКГ

- У тому, що місту необхідна зведена база комунальних проблем, які інакше роками стоять невирішеними, я переконався із досвіду своєї роботи на окрузі, де постійно виникають комунальні проблеми, на які роками ніхто не звертає уваги, - констатував ініціатор створення бази даних, депутат Черкаської міської ради, член комісії із питань житлово-комунального господарства Сергій Ткаченко.

– Останній приклад – спуск на Митницю по вулиці Небесної Сотні – сходи, якими щодня проходять сотні людей – що загрожували обвалитися і роками стояли неосвітленими. Обидві проблеми мені вдалося вирішити – комунальні служби врешті прочистили забиту «лівньовку» біля сходів, що загрожувала підтопленням та обвалом, а на самих сходах встановлено стильні паркові ліхтарі та огорожу – як обрамлення до трояндових клумб.

Як і кожен мій колега, частину проблем округу намагаюсь вирішувати самостійно, але чимало із них потребує вирішення на рівні міського бюджету. Як правило, ці проблеми – зниклі люки, звалені дерева, зупинка ліфтів (особливо – там, де будинок перебуває не на балансі міста), неосвітлені та неасфальтовані тротуари та прибудинкові території (які перебувають у підпорядкуванні різних організацій, що взагалі ускладнює роботу) – є типовими для будь-якого мікрорайону, тож зведення до єдиної бази даних дозволить їх узагальнювати і закладати цільове фінансування до проекту бюджету на наступний рік.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук