ПОРТАЛ
22 лютого 2015, 17:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завищення тарифів - найпоширеніший вид порушень у черкаському ЖКГ

Протягом 2014 року на Черкащині відкрито 17 кримінальних проваджень щодо порушень в сфері ЖКГ. В основному це завищення тарифів на комунальні послуги, завищення обсягів робіт при їхньому виконанні, - повідомляє «Нова Доба».

Завищення тарифів - найпоширеніший вид порушень у черкаському ЖКГ

Цим грішили приватне підприємство СКС у Черкасах та Чигиринські тепломережі. Останні заклали в тариф на опалення кошти на повірку лічильників тепла, а це, за словами Руслана Дяченка, начальника відділу УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області, заборонено постановою Кабміну.

Щодо Черкаської ТЕЦ, яка також заклала у свій тариф кошти на повірку лічильників, він повідомив, що матеріали по цьому підприємству наразі перебувають в обласній прокуратурі.

Крім того, торік виявлено 5 осіб, які намагалися отримати пільги по сплаті за комунальні послуги за підробленими документами. За цими фактами також було порушено кримінальні провадження.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук