ПОРТАЛ
28 травня 2015, 13:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для добудови алеї на Митниці не знайшлося коштів

Цьогоріч алею, що біля ТРЦ “Дніпро-Плаза” у мікрорайоні Митниця добудовувати не будуть. Адже коштів на це у бюджеті не передбачено.

Для добудови алеї на Митниці не знайшлося коштів

- Алея зроблена на 70%. Тепер коштів немає, у будівництво вклали 2 мільйони гривень. Але цьогоріч міська рада виключила це питання із бюджету. Про це під час засідання виконкому розповів директор департаменту ЖКХ Андрій Наумчук, звітуючи щодо виконання доручень, пише «Вчасно».

Активісти, які були присутні на засіданні, звинуватили у бездіяльності депутата по округу Нарека Казаряна. Мовляв, він не відстояв інтереси місцевих жителів на сесії.

– Ви зарили 2 мільйони, які заробила громада, а так робити не можна. За це має хтось відповісти, – обурився екс-помічник голови Черкаської ОДА Володимир Єрьоменко.

Натомість депутат міськради Нарек Казарян у коментарі кореспонденту “Вчасно” розповів, що вносив пропозицію до програми соціально-економічного розвитку, і просив виділити 3,2 мільйони, проте більшість депутатів пропозицію не підтримала. Тож своєї вини у недобудові алеї він не вбачає.