ПОРТАЛ
28 березня 2014, 08:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Близько 300 мільйонів гривень витратить на енергозберігаючі технології Полтавщина

Близько 300 мільйонів гривень витратить на енергозберігаючі технології Полтавщина

Проект «Досвід регіонів»

У Полтавській області за рахунок коштів, отриманих у рамках Кіотського протоколу реалізуються енергозберігаючі проекти цільових екологічних (зелених) інвестицій. Про це на нараді в голови облдержадміністрації повідомив директор Департаменту з питань нафтогазового комплексу, промисловості, екології та природних ресурсів ОДА Ігор Піддубний, пише Poltava.Info.

Роботи з заміни віконних блоків, дверей, санації будівель повністю завершені на дев'яти об’єктах закладів освіти та на одному охорони здоров’я. – зазначив він, звертаючись до присутніх. - Термін закінчення робіт на інших об’єктах – середина 2014 року. Після приватизації малих гідроелектростанцій їх новим власником – товариством з обмеженою відповідальністю „Енергія-1” – розпочато роботи з модернізації малих гідроелектростанцій. Обсяг виробленої ними електроенергії в 2013 році порівняно з попереднім збільшився з 4,9 до 8,2 млн. кВт. год. або в 1,7 раза.

За словами Ігоря Піддубного, у 2014 році Програмою передбачено впровадження 217 енергозберігаючих заходів на суму 284 млн.грн. та отримання економії паливно-енергетичних ресурсів в обсязі 6,6 тисяч тонн умовного палива.