ПОРТАЛ
30 березня 2014, 18:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Вінниччині молодим матусям допоможуть стати бізнес-леді

На Вінниччині молодим матусям допоможуть стати бізнес-леді

Проект «Досвід регонів»

У Вінницькій області реалізують соціальний проект для молодих матерів «Бізнес-мама - це реальність». Як повідомляє ilikenews.com, цей проект буде втілюватися на базі центральної міської бібліотеки ім. Бевза.

Для участі у проекті будуть відібрані двадцять заміжніх жінок, які вже мають ідеї щодо розвитку власної справи, але вимагають додаткових знань, практичних навичок і необхідної інформації для відкриття бізнесу.

В рамках реалізації даного проекту буде організовано інформаційну зустріч з успішними бізнес -леді « Переймаємо досвід: успішна бізнес-мама - це реальність», два вебінари «Time-менеджмент для матерів: як поєднати сімейне благополуччя і успішну кар'єру» і «IT- технології для розвитку бізнесу», 3 тренінгу «Лідерство як спосіб самоактуалізації та самореалізації особистості», «Від ідеї до реальних кроків: розробка ефективного бізнес-плану» і «Знання законодавства - запорука правильного та ефективного ведення бізнесу», семінар «Сприяння центру зайнятості в організації власного справи» і практичне заняття «Захистіть свій бізнес - плану».

Буде проведена також експертиза створених бізнес-планів. Очікується, що після закінчення проекту не менше 40 % жінок почнуть і будуть ефективно розвивати свій бізнес.