ПОРТАЛ
31 березня 2014, 08:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Бізнес Києва, Житомира, Вінниці та Рівного збирається на масштабний круглий стіл

Бізнес Києва, Житомира, Вінниці та Рівного збирається на масштабний круглий стіл

Проект «Досвід регіонів»

Круглий стіл на тему «З'їмо конкурентів разом» відбудеться 9 квітня в Житомирі, повідомляє ruporzt.com.ua. Протягом двох годин бізнес-товариство Житомирщини матиме нагоду познайомиться та поспілкуватися з представниками бізнесу з Києва, Вінниці та Рівного.

Під час заходу планується зачепити теми якісного сервісу як конкурентної переваги та знайти інструменти вимірювання якості обслуговування, рівня лояльності та отримання зворотного зв'язку від клієнтів, управління прибутковістю компанії з використанням цих даних.

«Складна ситуація в країні змушує знову і знову аналізувати перспективи розвитку бізнесу в Україні – мається на увазі як глобальний бізнес, так і малий та середній. Немає значення – забезпечуєте Ви роботою одну людину чи тисячу; головне, що кожен з нас намагається покращити добробут не лише власний, а й людей, за яких ми, як керівники, відповідаємо. Важливо, не просто гуртуватися та допомагати один одному. Важливо ділитися найціннішим – досвідом», - пояснює організатор заходу, засновник журналу Community Тетяна Люлька.

Також на заході обговорять як створювати рекламу, яка вплине на прибутковість бізнесу: «Реклама повинна продавати, а бізнес рости. Кампанії, створені Banda Agency для українських, російських і європейських брендів показали найбільш видатні бізнес результати. Після аналізу даних ефективності реклами на ринках 40 країн (Effie Index) - Banda Agency отримало статус найефективнішого незалежного агентства в світі в 2013», - розповідає організатор та, тим самим, анонсуючи спікера круглого столу Павла Клубнікіна, креативного директора Banda Agency.

Досвідом ділитимуться керівники компаній - 4Service, Banda Agency, MTI, H-art, event agency BeeBee.

Контактна інформація:

Тел: 063 693-84-74