ПОРТАЛ
9 квітня 2014, 18:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Житомирські кондитери презентують у квітні нові цукерки - «Кльова корова»

Житомирські кондитери презентують у квітні нові цукерки - «Кльова корова»

Спецпроект «Досвід регіонів»

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» розпочала виробництво молочних цукерок «Кльова корова», які з’являться у продажу в квітні 2014 року, повідомляє Рупор Житомира. Нові солодощі мають насичений смак згущеного молока та покриті темною шоколадною глазур’ю.

М’яка молочна начинка в поєднанні з найкращими кондитерськими традиціями прийдеться до смаку навіть вибагливим поціновувачам солодкого. Цукерка з найпопулярнішою молочною начинкою обов’язково сподобається дітям, а її традиційна паперова етикетка набула сучасний фірмовий дизайн та яскравий вигляд.

Придбати цукерки можна у ваговому форматі у фірмових торгових точках «ЖЛ», а також у лінійному роздрібі по всій території України. Також фабрика планує випуск цукерок «Кльова корова» у різних форматах упаковки.

Довідка

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року - ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.

Більше новин у розділі «Досвід регіонів»