ПОРТАЛ
14 квітня 2014, 18:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Житомирі бізнесмени ділилися своїм успішним досвідом

В Житомирі бізнесмени ділилися своїм успішним досвідом

Спецпроект «Досвід регіонів»

«Бізнес повинен рости» - круглий стіл з такою назвою відбувся в Житомирі. 50 підприємців, котрі відгукнулися на запрошення організаторів заходу, отримали унікальну можливість познайомитися та поспілкуватися з бізнес-товариством Житомирщини, а також сусідніх регіонів, повідомляє www.zhitomir.info.

«Головна теза заходу – допомогти підприємцям за короткий проміжок часу отримати максимальну кількість бізнес-контактів, іншої корисної інформації та максимум позитивних емоцій», - так окреслила мету круглого столу його організатор, засновник COMMUNITY club Тетяна Люлька.

Підприємці отримали незвичайні запрошення із лотереєю та ключем.

«Було закуплено 50 однакових ключів, серед них один – справжній. Це ключ до скриньки, в якій знаходиться коштовна прикраса від нашого партнера «Ювелірного Дому ZARINA» - підвіска з сережками. Той, чий ключ підійде до скриньки, виграє цей подарунок», - заінтригувала на початку заходу Тетяна Люлька.

Безпосередньо під час круглого столу очільники успішних компаній ділилися досвідом з житомирськими підприємцями.

Аби підприємці завжди були на зв’язку один з одним та могли налагодити бізнес-контакт, організатори круглого столу подарували кожному з його учасників візитниці з візитними картками усіх присутніх.

Подібні заходи організатори готові проводити у Житомирі щоквартально та запрошують до участі всіх підприємців, які прагнуть кар’єрного та особистісного розвитку.

Більше новин у розділі «Досвід регіонів»