ПОРТАЛ
16 квітня 2014, 18:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

День відкритих дверей на кіровоградському заводі зібрав понад півтисячі відвідувачів

День відкритих дверей на кіровоградському заводі зібрав понад півтисячі відвідувачів

Спецпроект «Досвід регіонів»

Більше 500 кіровоградців прийшли на День відкритих дверей заводу «Червона зірка», повідомляє "весь Кіровоград". Їм розповіли і показали, як організоване сучасне виробництво, яку техніку виробляють у Кіровограді і в яких країнах вона потім працює.

Серед відвідувачів - школярі, студенти, сім'ї співробітників, їхні друзі, ветерани заводу, представники організацій, що торгують сільгосптехнікою і запасними частинами, і навіть гості з інших міст. Вони прийшли, щоб побачити, як працює підприємство. Тож гості заводу пройшлися по офісах і цехах підприємства в розпал в робочого дня.

Першим пунктом екскурсії став виставковий комплекс, який днями запрацював на підприємстві. Зараз у ньому представлені зразки техніки, яка виробляється на заводі «Червона зірка». Найближчим часом виставковий комплекс стане цікавим місцем дозвілля для всіх кіровоградців: майданчиком, де відразу можна ознайомитися і з історією, і з сучасністю сільгоспмашинобудування на Кіровоградщині.

Особливий інтерес в учасників Дня відкритих дверей викликало нове обладнання. Більше 60 мільйонів гривень інвестицій, вкладених у технічне переоснащення виробництва торік - змінили виробничі цехи. Гості підприємства побачили на власні очі процес лазерного розкрою металу, порошкового фарбування, обробки металу на обробних центрах , процес складання машин.

Більше новин у розділі «Досвід регіонів»