ПОРТАЛ
17 квітня 2014, 07:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємці Житомира об’єднуються для захисту своїх інтересів

Підприємці Житомира об’єднуються для захисту своїх інтересів

Спецпроект «Досвід регіонів»

Кілька десятків малих і середніх бізнесменів Житомира зібралися, щоб заявити про наміри створити об'єднання підприємців міста, повідомляє «Житомир.info». Ініціаторами створення такої громадської організації стали генеральний директор мережі маркетів «Полісся продукт» Олександр Ракович і керівник фірми «Вода України», а також власник мережі магазинів «Квара» Годердзи Кварацхелія.

Учасники зустрічі обговорили цілі та завдання такої організації. Однією з головних функцій передбачуваної спілки підприємців повинна стати юридична підтримка його членів. Справді, невелике сімейне підприємство не в змозі утримувати висококваліфікованого юриста, а всім разом простіше. Це потрібно, щоб не стати легкою здобиччю чиновників і різного роду здирників.

Крім того, підприємці Житомира вважають, що повинні заявити про себе як патріоти країни і міста, в якому працюють. І, крім сумлінної сплати податків, повинні брати участь у житті міста.

На шляху створення по-справжньому діяльного союзу підприємці Житомира планують зв'язатися з усіма існуючими подібними об'єднаннями і спробувати зібрати їх в одному залі.

Таким чином, житомирські бізнесмени заявили про те, що громадська організація, що захищає і виражає їхні інтереси, потрібна. А назву для об'єднання підприємці вже придумали : «Разом! »

Ті, хто бачить себе членом створюваного об'єднання, і ті, кому є, що запропонувати його організаторам, телефонуйте координатору Василю Вікторовичу Жидецкому за телефонами: ( 067 ) 576-45-48, 44-54-61.

Більше новин у розділі «Досвід регіонів»