ПОРТАЛ
18 липня 2014, 18:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кіровоградським бізнесменам розповіли про оподаткування і захист платника податків

Спецпроект «Досвід регіонів»

Кременчуцьке відділення Полтавської ТПП за участю фахівців Кременчуцької ОДПІ для суб'єктів господарювання провели семінар.

Кіровоградським бізнесменам розповіли про оподаткування і захист платника податків

У ході семінару розглядали актуальні питання оподаткування, обліку та правового захисту прав платників податків, пише Кременчуг Online.

Участь у реалізації навчальної програми для бізнес-спільноти взяли фахівці Кременчуцької ОДПІ, які докладно висвітлили проблемні питання у практичній роботі як податківців, так і суб'єктів господарювання. Насамперед це стосується особливостей адміністрування податку на прибуток та податку на додану вартість.

Всі теми, винесені на семінар, були спрямовані на те, щоб у ході лекційного викладу, обміну думками, а далі і в режимі «питання-відповідь» його учасники отримали необхідну інформацію, поповнили практичні знання і навички, звірили вже набутий досвід щодо розрахунку та сплаті податків.

Проведення таких навчальних заходів в черговий раз підтвердило їхню актуальність.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук