ПОРТАЛ
21 липня 2014, 08:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Вінницю переїжджає ІТ-компанія з Донецька

Спецпроект «Досвід регіонів»

Через ситуацію на сході міжнародна ІТ-компанія відкриває офіс у Вінниці та переводить працівників із Донецька. Exadel, що є розробником програмного забезпечення з особливим акцентом на мобільні телефони, відкриває офіс у Вінниці та переводить у нього робітників із Донецька.

У Вінницю переїжджає ІТ-компанія з Донецька

Зокрема, у вінницькому філії працюватиме 20-30 осіб. Першими співробітниками стануть люди, що тимчасово переїхали з Донецька, повідомляє vinbazar.com.

Окрім спеціалістів із охопленого війною Сходу України в компанії планують активно запрошувати на роботу в новий офіс і місцевих фахівців. Спеціалісти працюватимуть на існуючих проектах компанії (аутрорсингові проекти для іноземних замовників), а також розроблятимуь власні продукти, такі як Appery.io.

Як розповів операційний менеджер Exadel Марини Кузнєцова, у компанії не розглядали великі українські міста з насиченою IT життям через високу конкуренцію на ринку кадрів в них. Тому шукали не найбільше, але при цьому цікаве для життя місто. У Вінниці працюють офіси кількох великих IT-компаній (Epam, Ciklum). Приємне саме місто - один з найбільш екологічно чистих в Україні, з безліччю парків, і при цьому в ньому є все необхідне для життя та дозвілля: великі торгові центри, кінотеатри, офісні центри, активно ходить громадський транспорт (трамваї, тролейбуси, маршрутки), доступні ціни для оренди житла. В Україні у компанії вже є офіси в Харкові, Донецьку та Маріуполі.