ПОРТАЛ
3 серпня 2014, 19:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Житомирі провели семінар з енергетичного розвитку

Спецпроект «Досвід регіонів»

У Житомирі відбувся семінар «План Дій Сталого Енергетичного Розвитку (ПДСЕР)».

У Житомирі провели семінар з енергетичного розвитку

У рамках виконання меморандуму між консорціумом на чолі з Житомирською міською радою та проектом українсько-німецького технічного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах» з містами/консорціумами до Житомира прибула делегація у складі Іми Хренової-Шимкіної, заступника директора проекту GIZ «Енергоефективність у громадах», Бостьяна Крайнча (Boštjan Krajnc), консультанта проекту (Словенія), Дмитра Марусича, консультанта, повідомляє Житомирська міськрада.

Метою візиту стала зустріч з представниками міської влади щодо впровадження пілотного проекту з термосанації дошкільного навчального закладу №63 у м. Житомир, а також проведення семінару для представників міст-учасників консорціуму з питань підготовки та реалізації Плану Дій Сталого Енергетичного Розвитку.

Учасники семінару відзначили, що Житомир успішно співпрацює з міжнародними організаціями в напрямку реалізації енергоефективних проектів.

Під час семінару розглянули питання, що стосувалися підготовки та проблемних питань розробки ПДСЕР, інвентаризації викидів СО2 для ПДСЕР та подальших напрямків співпраці.