ПОРТАЛ
6 серпня 2014, 18:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Вінниці автоматизують управління житлово-комунальним господарством

Спецпроект «Досвід регіонів»

На базі шести вінницьких ЖЕКів та ТОВ ЖЕО триває впровадження автоматизованої системи управління житлово-комунальним господарством. Вона дозволить вести повний облік об’єктів житлового господарства, планувати роботу персоналу та розраховувати й нараховувати плату за послуги по фактично виконаних роботах, повідомляє vinbazar.com.

У Вінниці автоматизують управління житлово-комунальним господарством

Пілотним підприємством у Вінниці по впровадженню новації став ЖЕК №12, де автоматизована система управління підприємством (АСУП) була введена в промислову експлуатацію в минулому році. Система себе гарно зарекомендувала, тому її було вирішено поширити у всіх житлово-експлуатаційних підприємствах.

В 2011 році вінницький ЖЕК № 12 став пілотним по впровадженню автоматизованої системи управління житлово-комунальним господарством. А Вінниця стала єдиним містом України, де вдалося впровадити систему, яка дає нові можливості управління – від отримання необхідної інформації до прийняття управлінських рішень і контролю за результатами їх виконання.

Впровадженням системи для Вінниці на платформі Microsoft Dynamics AX займається ТОВ «ІС ЖКГ». Розробку та впровадження автоматизованої системи управління у сфері ЖКГ компанією Microsoft оцінено як краще ERP рішення 2012 року.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук